juli 14, 2024

Lækkert gymnastiktøj til børn

Vi er ved at nærme os tiden hvor der er gymnastikopvisninger for alle vores dejlige børn, der har gået til gymnastik hele vinteren. De fleste gymnastik foreninger har deres egen foretrukne forhandler, hvor de køber deres tøj fra, og selvfølgelig havde mine børns træner også en fed hjemmeside han kunne henvise til – så jeg gik hjem og ind på den anbefalede hjemmeside dsconsult.dk for at se hvad de havde. Og ja, han havde ret, det var en fed hjemmeside de havde, og kors hvor havde de mange forskellige slags gymnastiktøj til børn, så jeg var mega glad for at jeg havde fået at vide hvordan opvisningstøjet skulle se ud – for ellers kunne jeg have købt mig fattig i alle de dejlige ting jeg fandt derinde på deres hjemmeside.

Forskelligt gymnastiktøj til børn fra dsconsult.dk

Nu havde jeg fået at vide at det skulle være en dragt i en blå lilla farve, så det indsnævrede det lidt – jeg faldt for den de kaldte Purple Empress Practice – enkelt og samtidig elegant. Min datter var himmel henrykt da hun så den, og fik den på – og hvor var hun flot. Jeg må sige de havde en stort udvalg og alt indenfor gymnastik – og så var priserne tilmed rimelige. Det er ikke sidste gang jeg køber hos dem, da vi er mange i vores familie der dyrker sport af en eller anden slags, og lige på dsconsult.dk kan jeg få det hele på en gang til os alle sammen med hver vores sports gren.