juli 14, 2024

Kosmetisk tandregulering hos YouSmile

Nogle får større bryster, andre får fedtsugning – men jeg fik rettet mine tænder, så de blev flotte og hvide. Det betyder meget for mig, hvordan mit tandsæt ser ud, så derfor kontaktede jeg yousmileismile.dk som jeg var blevet anbefalet af en god veninde. Hun havde selv fået lavet en tandregulering og var mega begejstret for YouSmile og deres metode til at regulere tandsættet på. Hun havde fået de flotteste hvide tænder der bare sad lige som de skulle, og jeg må indrømme at jeg var meget misundelig – så jeg besluttede at lave det samme nummer som hende. Det koster selvfølgelig at få lavet en sådan tandregulering – men ligesom dem der får nye bryster eller en fedtsugning, så er det pengene værd – for ens selvværd og selvtillid vokser enormt.

Regulering af tandsæt hos yousmileismile.dk

Vores tandsæt er ikke altid lige pænt kastet ind i vores mund – men hvor er tandteknikere dog blevet dygtige. Jeg har aldrig fortrudt at jeg fulgte i min venindes spor, og fik en kosmetisk tandregulering hos YouSmile – og havde jeg vidst det eksisterede tidligere, så havde jeg også fået det lavet tidligere. Hvis jeg kan se at mine børn har arvet mit tandsæt og får at vide at de skal gå med togskinner – så vil jeg så absolut, tage dem med hen til YouSmile, da man her kan få disse togskinner der er usynlige, så bliver mine børn da ikke moppet fordi de skal have rettet tænder, og måske endda fravælger det ene og alene af den årsag.