juli 14, 2024

Godt håndværk fra maler Ingemann i Ishøj

Efter vinteren og solen skinnede ind gennem vinduet – min lejlighed trængte virkelig til en ordentlig omgang istandsættelse efter mange års slid. Jeg overvejede kun at gøre hovedrent, men da jeg kom længere ind i processen, var jeg klar over at jeg måtte have fat på en maler til at male min lejlighed, for at det kunne blive rigtig godt. Jeg begyndte at søge på nettet efter maler ishøj, for at se hvad der fandtes i mit område, for jeg ville jo gerne bruge en af de lokale til at udføre mit malerarbejde. Jeg fandt maler-ingemann.dk som kunne give mig et hurtigt og gratis tilbud, og så var han medlem af Københavns malerlaug, så jeg fik en fornemmelse af en vis tryghed ved at anvende ham og hans tilbud.

Gode ydelser fra maler Ingemann

Det var en yderst behagelig mand der kom ud, og så min lejlighed og vejledte mit i hvad det var han mente der ville være bedst for mig og min lejlighed – han var lyttende, og rådgav ud fra mine ønsker – allerede her, følte jeg at jeg havde fået fat på en rigtig god håndværker der kunne sit kram. Jeg fik et rigtig godt tilbud, og fik udført et rigtig flot stykke arbejde. Jeg går nu og nyder min dejlige nymalede og rengjorte lejlighed – det var ligesom om at jeg var flyttet hen i noget helt nyt. Noget jeg burde have gjort for mange år siden, og det bedste ved malingen er, at nu kan jeg vaske mine vægge ned, når de trænger igen.