juli 14, 2024

Epson blækpatroner til mindre erhvervsdrivende

Nu er jeg selv en mindre erhvervsdrivende – og har gennem vores sidste par år med Corona måtte se hvor jeg kunne spare på udgifter i min virksomhed, så vi kunne overleve. Et af de steder hvor jeg fandt ud af at jeg kunne spare en del penge, var ved at skifte fra de originale Epson blækpatroner til de kompatible blækpatroner – så det gjorde jeg, sammen med andre indkøbs ting på nettet. Jeg skal ikke gøre mig klog på om de originale Epson blækpatroner er bedre end de kompatible, men jeg tænker jo det er en smagssag – og noget alle må gøre op med sig selv. Jeg valgte den kompatible løsning, da det handlede om min eksistens og overlevelse af min forretning – og sådan kan der jo være mange årsager til at man vælger det ene frem for det andet.

Epson blækpatroner fra Billigtoner

Vi var jo en del der var i samme båd, om at finde besparelser for at kunne overleve, så vi gav også hinanden vores erfaring videre. Derfor fik jeg også linket til https://www.billigtoner.dk/epson-blaekpatroner, da jeg spurgte rundt i mit netværk, for at høre hvad andre gjorde og havde fundet ud af. Jeg kan kun anbefale at have et godt netværk – og jeg er mega glad for at mit netværk gav mig det fif med Billigtoner.dk. Det er en nem hjemmeside at gå til – den arbejder hurtigt, og det er nemt at finde de ting man skal bruge. så jeg fandt mine Epson blækpatroner til en fordelagtig pris.