august 16, 2022

CBD hemp creme

Hamp planten har mange gode egenskaber, som man har fundet ud af kan anvendes i både forskellige slags olier, men også til cremer. Nogle af disse hemp creme er gode hvis man lider af ekstrem tør hud, det blødgør og tager noget af den kløe man godt kan opleve, når man lider af tør hud. Herudover er der nogle virkningsstoffer i disse cremer, der gør at man heller ikke smider de døde hudceller rundt omkring, for når først man har brugt den CBD creme, så drysser man heller ikke længere hudceller.
Jeg bruger denne creme til mit ansigt, og især efter en tur til stranden, ikke fordi jeg så skaller, men fordi det virker på for megen sol – og hvis jeg er blevet rødskoldet, så fjerner det lidt af den svidende smerte der kan komme helt oppe ved hårkanten. Den olie der er i cremen, har jo nogle effektive stoffer i, som kan lindre – så udover ansigtet, så anvender jeg den også på mine fødder, efter de har været i fodbad – det giver de dejligste bløde fødder bagefter.

CBD olie, er nok mere kendt end CBD cremerne, men jeg tænker det er fordi de er blevet omtalt så meget på medierne i forhold til at blive lovlige. For mig at se, er det godt at man kan få en olie, der kan lindre smerter hos mennesker der har ondt eller har brug for at få smurt deres hud – og selvom disse ting trænger ind igennem huden, så er det jo ikke sådan at man render rundt i en koger, for man har fjernet det euforiserende stof fra produkterne for at de kunne blive lovliggjorte.
Man kan købe disse CBD produkter på nettet, jeg har ikke set dem i forretninger endnu, men derfor kan det jo godt være at der er nogle forretninger der ligger inde med produkterne og sælger dem, jeg har bare ikke set dem endnu.
For mig er det et natur produkt, og da man i mange år har brugt de helsende egenskaber fra naturens skatkammer, så kan jeg også bruge det nu.