juli 14, 2024

Brother LC223 blækpatron til lav pris

Jeg var mega glad da jeg fandt hjemmesiden Billigtoner.dk, og jeg er sikkert ikke den eneste der har det sådan med dette firma, for de er bare guld værd at kende. Jeg kan nu få mine Brother LC223 blækpatroner til næsten ingen penge, og det er da bare noget man kan blive glad i låget af, og især når kvaliteten så også følger med – så der er ikke altid at man kan sige at pris og kvalitet følges ad, for det er i hvert fald ikke lige tilfældet her i dette tilfælde når det gælder blækpatroner. Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg tidligere har givet op til det dobbelte for blækpatroner til min Brother LC223, hvis ikke mere – men efter en lang snak med Billigtoner, fik de mig overbevist om at jeg sagtens kunne anvende deres kompatible Brother blækpatron i stedet for den originale.

Brother farve blækpatroner

Nu har jeg et arbejde hvor jeg printer en del billeder ud, som mine klienter skal kigge på – og som bare skal stå kniv skarpt. Så min lykke var jo gjort, da jeg ikke kunne se forskel på de billeder jeg havde printet tidligere og dem jeg havde printet med de kompatible farve blækpatroner. BilligToner er ligesom blevet en del af min virksomhed, de kunne vejlede mig så godt at jeg turde kaste mig ud i det, og det er jeg dem meget taknemmelig for. For mig har det betydet at jeg anbefaler dem til alle jeg kender, for de har sparet mig for mange penge.