juli 14, 2024

Alufælge og dæk fra Bigwheels

Så nu har jeg lige fået nye fælge og sommerdæk fra Bigwheels.dk og det ser knald hamrende godt ud på min lille dyt. tidligere fik jeg skiftet mine dæk på et dækcenter – men da de ikke behandlede mig ordentligt, så gik jeg på nettet for at se, hvad der ellers fandtes – ja, kundeservicen har noget at sige for mig, ellers så skifter jeg. Jeg fandt så hjemmesiden bigwheels.dk som lød rigtig spændende, da jeg havde besluttet mig for at købe et ekstra sæt fælge og dæk så jeg bare kunne skifte over når det passede mig. Det var mega nemt at bestille på deres hjemmeside, og jeg fik garanteret den bedste pris på markedet, for jeg kunne ikke selv finde noget der var billigere andetsteds.

Komplette hjul fra bigwheels.dk

Mine dæk og fælge kom hurtigt hjem, og så var fragten endda gratis, så det var da god service. Det hele passede til min bil, og jeg fik endda nye bolte med, så jeg var sikker på at de passede. Så kom afbalanceringen, og også her tog bigwheels ansvaret for den korrekte afbalancering. Dejlig fornemmelse at køre i sin bil med nye dæk og fælge – jeg skulle have gjort det meget tidligere, det med at gå på nettet og finde denne hjemmeside. Jeg ved da også at jeg næste gang jeg skal have dæk hvor de bliver bestilt henne. Jeg så også at Trustpilot giver dem 5 stjerner, hvilket gjorde mig tryg i min net handel med dem, og de ville også få 5 stjerner af mig.